4 ting du skal vide inden du tager på bryllupsrejse

Dette er sponsoreret indhold

4 ting du skal vide inden du tager på bryllupsrejse.

Har du lige eller skal du snart til at sige ja til den eneste ene og til at bruge resten af dit liv sammen med ham/hende? Så skal i sandsynligvis også snart, traditions tro, på bryllupsrejse. Rejsen hvor i sammen kan nyde det jeres nye liv sammen, og fejre kærligheden mellem jer. Det er en smuk ting at blive gift og en af de største ting vi gør her i livet. Vi siger ja til et andet menneske og til at spendere resten af vores liv med denne betydelige anden. Og her kommer bryllupsrejsen så ind i billedet. Når vi er blevet gift er der tradition for denne rejse mellem det nygifte par. Her rejser de ud og oprindeligt var denne rejse en måde hvorpå parret kunne lære hinanden bedre at kende. I dag er det dog en lidt anden sag.

Her har parret højst sandsynligt boet sammen i flere år og har i nogle tilfælde børn før ægteskabet. Bryllupsrejsen er en skøn tradition, og forventningerne til jeres tur er med garanti høje. For at jeres rejse skal kunne leve op til jeres forventninger er der et par ting der er vigtige at huske inden i tager afsted og hvis du læser med videre vil du kunne finde fire ting der er vigtige at vide inden i tager afsted på jeres bryllupsrejse. Har i brug for hjælp til opgaver i huset mens i er afsted, så vil i på Handyhand kunne få en hjælpende hånd.

Husk at forventningsafstemme

Med høje forventninger følger også en risiko for at blive skuffet. I sidder højst sandsynligt begge to med høje forventninger til denne rejse og disse forventninger er nødvendigvis ikke de samme. Derfor er det vigtigt at i sætter jer ned og taler om jeres forventninger til turen. Selvom i kender hinanden godt og tænker i har de samme forventninger, er det vigtigt at afstemme lidt inden i hopper i lufthavnen. For hvad er og hvad betyder dét at tage på en bryllupsrejse for jer hver især? Det kan jo være at din partner regner med den store afslapningsferie, hvor du regnede med den store romantiske getaway. Derfor er det nødvendigt, hvis i vil få det bedste ud af jeres ferie, at være enige om hvad der skal ske og hvad i har af forventninger til alt fra hvor mange penge der skal bruges på ferien og hvor meget der skal laves.

Husk at booke en dygtig bryllupsfotograf til brylluppet

Ikke alt kommer til at være perfekt

Man kan godt gå rundt og drømme om den perfekte bryllupsrejse, og have en forventning om at det bliver en dans på roser. I har sagt ja til hinanden, er begge i den syvende himmel og skal nu på jeres drømmeferie hvor i skal sidde og kigge hinanden dybt i øjnene og nyde kærligheden jer i mellem. Det kommer helt sikkert til at blive en dejlig tur, men bare fordi i er blevet gift betyder ikke at i ikke er de samme mennesker som før. I parforhold opstår der diskussioner og skænderier, hvilket er meget normalt. Når man er meget sammen med den samme person, opstår disse ting og det kommer det højst sandsynligt også til på jeres ferie. Så selvom i er klar på romantik og kærlighed, så husk også at irritation og skænderier stadig er en del af dét at have en partner. Så længe i er klar til at tage diskussioner og skænderier som voksne mennesker og så længe i kommunikerer, så kommer dette ikke til at stå i vejen for jeres romantiske ferie. 

To til en tango

Idet man siger ja til et andet menneske, siger du også ja til at gå på kompromis. Din hverdag handler nu ikke blot om dig. Du har nu sagt ja til altid at forholde dig til din bedre halvdel og i siger ja til at leve for hinanden, hvilket i også kommer til at opleve på jeres bryllupsrejse. I kommer til at opleve at have en forventning eller nogle krav, som i bliver nød til at erkende ikke kommer til at gå i opfyldelse. Det smukke ved parforhold og ægteskab er at være glad hvis den anden er glad. At gå på kompromis med ens oprindelige krav fordi din partner mener noget andet. 

Accepter alenetid

Det kan godt være at i har en forventning om at alt i laver på denne rejse skal være inkluderet jer begge to. Men en sund ting er faktisk at have alenetid med i tankerne. Vi har alle brug for alenetid, selv fra vores livspartner. Så om det her handler om direkte alenetid eller blot at være alene i hinandens selskab, så er det vigtigt at give hinanden plads. Selvom rejsen handler om at fejre kærligheden mellem jer, så aftal nogle dage hvor i lige hver for sig går en tur eller blot læser i en bog. Dette er ikke kun i forhold til jeres bryllupsrejse, men er også en helt generel og vigtig ting at huske i parforhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *